فلفل کاپی
فلفل اسلونوو اوو
این فلفل بسیار گوشتی و شیرین است و در فرآیند رسیدن رنگ آن از سبز به قرمز تبدیل می شود. به بیماری ها، به ویژه در برابر ویروس موزائیک تنباکو (TMV) مقاومت بالایی از خود نشان می دهد و به سرعت بر استرس ناشی از طوفان یا تگرگ غلبه می کنند. این محصول دارای عملکرد بسیار بالا می باشد. فلفل سلونوو اوو به غیر از استفاده مستقیم (تازه خوری) برای محصولات تبدیلی مانند سس بهترین گزینه می باشد.
این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل لنکینا
این گیاه نسبتاً قوی با بندهای کوتاه، میوه های بزرگ، گوشتی و شیرین می باشد. طول آنها 20 سانتی متر و عرض 7 تا 10 سانتی متری دارند. برداشت بسیار زیاد خواهد بود. این محصول در جوانی سبز روشن و گیاه بالغ آن قرمز می باشد. میوه ها درخشندگی بالایی دارند. مقاوم به لکه های بنفش ناشی از آنتوسیانین هستند. در پایان فصل از اندازه آنها شگفت زده خواهید شد.
این محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل امینا
فلفل امینا، با قابلیت کشت در فضای باز و گلخانه، به طور میانگین دارای وزن 180-200 گرم است. اندازههای فلفلها، یکنواخت است. فلفلهای جوان، سبز تیره و بالغها، قرمز تیره هستند. به دلیل شکل ظریف و طعم فوق العاده امینا، که بیشتر از طریق کباب کردن نمود میکند، در میدانهای تره بار بسیار محبوب شده است. محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل بلو اوو
فلفل های بلو اوو با میوههای سبز روشن، 100 روز پس از جوانه زدن آماده برداشت میشوند. فلفلهای قرمز پس از 125 روز برای برداشت آماده هستند. بلو اوو در برابر پوسیدگی انتهایی شکوفهها، سوختگی دیررس و آفتاب سوختگی مقاوم است. برای گرفتن نتایج بهتر آنها را به طور مرتب کوددهی کنید. در تابستان، فلفلها، سبز و در پاییز، فلفلها، قرمز برداشت میشوند. بلو اوو علاوه بر تازه خوری در فرآیند تولید صنایع تبدیلی مانند ترشی استفاده میشود. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل نارانجاستو اوو
هنگامی که این میوه گوشتی پس از بلوغ از سبز به نارنجی تبدیل می شود، آن را با فلفل های سلونوو اوو و بلو اووترکیب کنید تا طعم شیرین آن با تنوع رنگی غنی تقویت شود. آنها با منبع خود، سلونوو اوو، در داشتن محتوای بتا کاروتن بالاتر متفاوت هستند، که به آنها رنگ نارنجی و طعم منحصر به فردی می دهد. اگر آنها برای یک سالاد رنگارنگ برش دهید یا آنها را برشته کنید، همیشه طعم خاصی را ایجاد می کنند. این محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل گرین فیلد F1
این هیبرید کاپیای بزرگ و متوسط زودرس، گلخانه شما را با گیاهان بلند و سرزنده پر می کند. این ویژگی ها آن را در برابر شرایط استرس زا، تغییرات دمایی و طیف وسیعی از آفات و بیماری ها، کاملاً مقاوم می سازد، بنابراین عملکرد بالایی به شما خواهد داد. این فلفل را ابتدا به رنگ سبز تیره، بعداً به رنگ قرمز تیره بچینید و سپس آن را به روش های مختلف مصرف یا فرآوری کنید. اگرچه برای مدت طولانی توانایی تغییر ناپذیری خواص ارگانیک خود را دارا است. این محصول دارای گواهینامه اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل کنیکال
فلفل سومبورکا پلاس
فلفل دلمه ای ها تقریبا تند و نوک تیز به سمت بالا رشد می کنند. از نظر تکنولوژیکی سبز روشن و از نظر گیاه شناسی نارنجی، همراه با گوشتی ضخیم و 6 الی 7 میلی متری هستند و همیشه میوه های بزرگ تولید می کنند. این محصول در کشت های گلخانه ای عملکرد چشمگیر دارد. این محصول دارای رنگی خاص و درخشندگی بالا می باشد. این محصول نسبت به حمل و نقل بسیار مناسب است. محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل سومبورکا
برداشت فلفل سومبوروکا زمانی که رنگ سفید در بلوغ فنی، قرمز در گیاه شناسی، در مزارع یا گلخانه (زودتر از سایر فلفل های نیمه دلمه ای تند) انجام شود. میوه های گوشتی، ترد و آبدار دارای ضخامت 4 تا 6 میلی متری است، که می توان آنها را تازه مصرف کرد یا آنها را نگهداری کرد. فلفل ها به راحتی تولید می شوند (کشت آسان) و اندازه یکنواختی دارند. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل آماندا
این فلفل نیمه دلمه ای شیرین و نوک تیز مناسب پرورش در گلخانه ها یا مزارع باز است. میوه های گوشتی بر روی گیاه فشرده و قوی با برگ های بزرگ آویزان می شوند. در ابتدا فلفل ها سفید رنگ و به تدریج به رنگ قرمز تبدیل می شوند. در مناطق بسته (گلخانه ای)، میوه های جوان سفید تا سبز روشن یا سفید تا زرد روشن در مزارع باز و همیشه آبدار و ترد خواهند بود. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل میریانا
میرجانا گیاهی بلند است که حتی در گلخانه ها به صورت ردیفی رشد کرده همراه با خوشه های 2-3 بوته ای توسط رشته ها حمایت می شوند که ارتفاع آن به 2.5 متر می رسد. میوه های آن پایدار هستند، به خصوص در اوایل بهار که بدون مراقبت می توان آن را حمل و نگهداری کرد، زیرا یکی از بهترین گونه ها برای تولید زودرس شدید است. وقتی که آن را پراکنده 4 تا 5 بوته در متر مربع بکارید، روزهای کوتاه بهاری آزاری به میوه نمی رساند.
فلفل دلمه ای
فلفل سوروکساری
این گیاه خواستگاه مجارستانی دارد. عملکرد این رقم بین 45 تا 50 تن در هکتار می باشد. تراکم کشت این محصول در حالت ایده آل 7-8 بوته در متر مربع می باشد. برداشت محصول از اول مرداد آغاز و تا اولین یخبندان پاییزی ادامه دارد. و هر 15 روز یک بار می توان محصول را برداشت کرد. میوه این محصول سفید، حجیم، شیرین و رو به بالا می باشد. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل بلیندا
این گیاه دارای یک ساقه محکم و قوی می باشد، بنابراین نگهداری بار زیاد روی بوته از ویژگی شاخص آن است. میوه این محصول، گوشتی، ضخیم، ترد و آبدار می باشد. از لحاظ ظاهری بسیار براق و اندازه های یکنواختی دارد. این گیاه مقاومت زیادی در برابر تغییرات دمایی و طیف وسیعی از آفات و بیماری ها دارد. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل قلمی
فلفل جینکا
میوه های این فلفل قرمز رنگ و کشیده و باریک به طول 20 سانتی متر می باشند. طعم آنها تند می باشند و برای مصرف مستقیم (تازه خوری) یا به صورت ترشی مصرف می شوند. حتی می توان این فلفل ها را زمانی که کامل بالغ نشده اند و سبز رنگ هستند، برداشت کرد. این رقم در مقابل حمله ی آفات و بیماری ها مقاوم است. این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل کراس فایر
این فلفل در فضای گلخانه بیشترین عملکرد را دارد و تنها 25 روز پس از گرده افشانی آماده برداشت است. در یک فصل، 40 الی 50 میوه در هر بوته به شما می دهد. زمانی که گرما افزایش می یابد، بدون توجه به طول روز یا فصل، رنگ فلفل از سبز به قرمز تغییر می کند. اگر خواستار میوه های بزرگ تر هستید، در هر متر مربع پنج گیاه و برای حصول میوه های کوچکتر، آن را متراکم تر، به میزان 6 الی 6.5 بوته در متر مربع بکارید. این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل چارلستون
فلفل لیوتا بلا
برای کسانی که فلفل تند درشت و گوشتی دوست دارند، این تنوع فراتر از همه انتظارات خواهد بود. میوه های این فلفل را به راحتی از گیاهان زودرس برداشت می کنید. با بیماری های باکتریایی و ویروسی مشکلی نخواهند داشت، زیرا حشرات از این فلفل های تند اجتناب می کنند. به همین دلیل است که میوه های یکنواخت، بدون لکه، صاف و به رنگ سبز روشن دلپذیر خواهند بود که در هنگام رسیدن قرمز می شوند. محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل بلانکتا
این فلفل دارای خاصیت زودرسی و عملکرد بالا می باشد. دارای گوشت شیرین و ترد با ضخامت 4-5 میلی متر و پوست صاف و براق، مناسب برای تازه خوری و خشک کردن مناسب است. حدود 10 عدد میوه در بوته در تولید زودرس گلخانه ای و در تولید فضای باز از خرداد تا آبان، که 15 تا 20 میوه در هر بوته قابل مشاهده است. محصول دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل اکستازا
میوه های بلند از نوع چارلستون که در شرایط ایده آل به طول 30 سانتی متر و عرض 4-5 سانتی متر می رسد، هم در فضای باز و هم در شرایط گلخانه رشد می کند. ارتفاع بوته تا 170 سانتی متر می رسد. این فلفل ها از سبز روشن به قرمز تبدیل می شوند. با توجه به ضخامت مناسب پریکارپ، برای مصارف تازه خوری و ترشیجات بسیار مناسب است. محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل گوجه ای
فلفل بلی کالویل
هنگامی که این فلفل به بلوغ تجاری می رسد، پریکارپ آنها تا 10 میلی متر ضخیم می شود. در صورت کشت در شرایط مناسب در فضای باز می تواند عملکرد مناسب 40 تن در هکتار داشته باشد. حساس به آبیاری و کوددهی بیش از حد است. توصیه می شود به طور مداوم با محلول مس تغذیه شود، زیرا انواع فلفل با میوه های سفید نسبت به انواع سبز یا سبز تیره مقاومت کمتری دارند. در بلوغ تجاری و فیزیولوژیکی میتوان برای مصرف ترشی و پخت و پز استفاده کرد. این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل گوگوسار
این فلفل های گوجه فرنگی بسیار شیرین به رنگ قرمز تیره بیش از یک قرن است که در رومانی تولید می شوند. دارای میوه های گوشتی تا 250 گرم با پریکارپ ضخیم تر از سایر گونه ها می باشد. در رسیدگی کامل میوه های بزرگ دسترسی به سایر میوه ها را که بین شاخه ها جای گرفته اند، سخت تر می کنند، بنابراین توصیه می کنیم در حالی که هنوز کوچک و سبز هستند، آن ها را بچینید و بار گیاه را کم کنید و برداشت بعدی را آسان تر کنید. این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
فلفل زلنی روتوند
این فلفل گوجه فرنگی با چین و چروک های کمتری نسبت به گوگوسار، وزن کمتری نیز دارد، اما با رنگ سبز تیره اش که به قرمز تیره تبدیل می شود، به همان اندازه شیرین و جذاب است. در هر دو حالت کشت در فضای باز یا گلخانه ای عملکرد بالایی را برای مصرف تازه خوری یا فرآوری شده به شما می دهد. به علت وزن بالای محصول روی بوته یا باید با برداشت مدام یا با کمک داربست به حفظ بوته کمک کرد. این محصول دارای گواهینامه بذر اتحادیه اروپا و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.