پیاز کولوس (KOLOS F1) اولین پیاز هیبرید صربی است که ۱۱۵ الی ۱۲۰ روز پس از جوانه زنی، غده گرد تا تخم مرغی شکل آن، پیچیده شده در سه پوسته طلایی با وزن ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم تشکیل می شود. پیاز کولوس جهت افزایش ماندگاری اصلاح شده و انبارمانی بالایی دارد. حاوی ۱۲-۱۰ درصد ماده خشک می باشد و در صورت تامین نیاز غذایی و شرایط مطلوب، عملکرد بالایی داشته و پیازی با طعم نسبتاً تند به بار می دهد. این محصول علاوه بر گواهینامه بذر اتحادیه اروپا، دارای دارای گواهی موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال نیز می باشد.
Reviews
There are no reviews yet.